OSTEOPATHIE

KEVIN JANSSEN

Kevin janssen osteopathie

Wie ben ik?

Mijn naam is Kevin Janssen, op 14 december 1996 ben ik geboren in Kerkrade. Na het afronden van mijn Bacheloropleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen ben ik gestart aan de Masteropleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy in Antwerpen.

Op 11 november jongstleden heb ik mijn diploma mogen ontvangen en ben ik kort hierna gestart met mijn eigen praktijk Osteopathie Janssen. Sinds dit jaar woon ik samen met mijn vriendin in Landgraaf. Naast mijn werkzaamheden als osteopaat houd ik ervan om te voetballen, wielrennen, mountainbiken, op reis te gaan en samen te zijn met vrienden.

“Find it, Fix it, Leave it alone!”

De juiste keuze voor u

Behandeling

Mijn interesse voor een verdere verdieping en specialisatie binnen de osteopathie werd gewekt tijdens mijn eerste eigen behandeling bij een osteopaat. De osteopathische denkwijze en het analytisch vermogen welke wij dienen te ontwikkelen binnen de opleiding zorgt er mijns inziens voor dat klachten effectiever en op een holistische wijze verholpen kunnen worden. Één van de belangrijkste onderdelen van een osteopathische behandeling is het onderdeel “safety”. Dit betekent dat wij onderlegd zijn in het signaleren van mogelijke onderliggende gevaarscriteria en kunnen bepalen of een behandeling veilig uitgevoerd kan worden. Indien een klacht niet verholpen of verbeterd kan worden of er spraken is van een gevaarscriteria, zijn osteopaten eveneens in staat advies te geven voor een doorverwijzing.